به گزارش خبرگزاری مهر، مجید نامجو جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به اتمام عملیات اجرایی شبستان حرم حضرت زینب (س) گفت: با ساخت این شبستان، بیش از ۲ هزارمترمربع به فضای زیارتی حرم حضرت زینب (س) افزوده شد. وی با اشاره به استفاده از معماری ایرانی – اسلامی در ساخت شبستان حرم حضرت زینب (س) گفت: آئینهکاریهای زیبا، گچبری، کاشیکاری هفت رنگ، سنگکاری، رنگآمیزی، درودگری، اجرای طاقهای زیبا و کتیبههای منقش به آیات قرآن و اشعار فارسی و عربی ازجمله ویژگیهای معماری این طرح است.
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اظهار داشت: هزینههای احداث این شبستان از محل کمکهای مردمی و نذر خیران بهویژه دو خیر حرمساز ایرانی تأمین شده است.
وی با اشاره به تزریق برکت نذر خالصانه خیران این طرح به چرخه اقتصاد کشور اظهار داشت: کمکهای مردم و نذری که خیران برای توسعه حرم حضرت زینب (س) اهداء کرده بودند صرف خرید ملزومات طرح از صنایع داخلی شد.
نامجو خاطرنشان کرد: پیش از اجرای این عملیات توسعه، بخش زیارتی مسقف حرم مطهر حضرت زینب (س) محدود به فضای گنبدخانه میشد که فقط ۷۵۰ مترمربع وسعت داشت.
وی افزود: به برکت خون شهدای مدافع حرم و بهبود شرایط امنیتی برای حضور زائران، لزوم توسعه فضای زیارتی حرم مطهر حضرت زینب (س) بیش از گذشته احساس میشد لذا در کنار طراحی سند راهبردی توسعه حرم، طرح مسقف سازی حیاط پیرامونی آن برای ارائه خدمات مطلوب به زائران در دستور کار قرار گرفت.
نامجو ادامه داد: گروه مشاوران با بررسی فضا، قسمت شمالی صحن پیرامونی حرم مطهر به مساحت یکهزار و۶۵۰ مترمربع را برای ایجاد شبستان مسقف پیشنهاد داد که پس از دریافت تأیید مسئولان سوری، عملیات اجرایی از اواخر سال ۹۸ شروع شد.
جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: با اتمام عملیات اجرایی شبستان حرم مطهر حضرت زینب (س) با زیربنای یک هزار و۶۵۰ مترمربع و رواقهای پیرامونی آن، ۲ هزارو ۳۵۰ مترمربع به فضای مسقف حرم و بخش زیارتی آن افزوده شده است.
وی گفت: هم اکنون هنرمندان و استادکاران ایرانی مشغول مراحل ساخت ۱۶ عدد درهای این شبستان هستند که پس از اتمام ساخت آنها، این طرح به صورت رسمی تحویل تولیت حرم مطهر خواهد شد.
به گفته نامجو، طی اجرای این طرح، به صورت میانگین روزانه، ۵۰ نفر اعم از مهندس، کارگر و استادکار ایرانی و سوری مشغول فعالیت بودند.
براساس این گزارش، علاقهمندان به مشارکت در طرح توسعه حرمهای مطهر در عتبات و سوریه، میتوانند به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و با انتخاب پروژه مورد نظر، کمکهای خود را به میزان دلخواه اهدا کنند.
نظر شما